Revistă print și online

Magic Christmas Show: Magic FM, Radioul lui Moș Crăciun

De 15 ani, Magic FM devine, în fiecare decembrie, Radioul lui Moș Crăciun, ducând muzica și spiritul sărbătorilor în case, mașini, târguri de Crăciun pentru oameni de toate vârstele. Pe 12 decembrie, Radioul Moșului a oferit un super concert caritabil dedicat cauzei Asociației Blondie, pentru achiziția primului avion ambulanță din Romania!

Seara de 12 decembrie va rămâne în istorie și în inimile multor oameni care au fost la show-ul de Crăciun organizat de Magic FM, sau care n-au ajuns, dar au fost spiritual alături de Magic Christmas și de cauza umanitară pentru care acesta a fost organizat. Întreaga desfășurare de forțe a avut ca scop principal strângerea de fonduri pentru a sprijini Asociația Blondie să achiziționeze avionul care să devină prima ambulanță aeronautică din România.

Într-o atmosferă festivă, iubitori ai muzicii și sărbătorilor de iarnă, familii și copiii s-au bucurat de maratonul cântecelor de sezon, reorchestrate special și interpretate live de Bucharest Jazz Orchestra dirijată de Simona Strungaru și interpretate de Adi Istrate, Alina Eremia, Minelli, Florian Rus, Alexandra Stan, Liviu Teodorescu, Andrei Ursu (Wrs) INNA, Olivia Addams, Nicole Cherry, Mihai Georgescu, Miki, Florin Ristei și Horia Brenciu.

Cel mai important și emoționant moment al serii a fost momentul când Liana Stanciu, alături de Adelina Toncea, fondatoarea Asociației Blondie, au urcat pe scenă și au anunțat că s-au strâns cei peste 100.000 euro, suma care lipsea achiziționării primului avion ambulanță din România. Avionul va fi roz, culoarea pielii copiiilor sănătoși. Rozul Blondie și reușita acestui vis reprezintă un pas mai aproape de normalitate și speranța că tot mai mulți copii vor avea o șansă la tratament de specialitate și astfel o șansa la viață.

Magic Christmas Show a reușit să aducă magia printre oameni. Oameni cărora le-a încălzit inimile și i-a făcut să se adune și să acționeze pentru a îndeplini împreună un vis de care aveam toți nevoie. A fost un spectacol plin de zâmbete, voie bună, dans, emoții, lacrimi de bucurie și miracol. Adică fericire!

Eusebiu-Mihail Tudoroiu