OPTm
nr. 87

Emi PÂRVU

Emanuel Pârvu (n. 1979) a absolvit clasa de actorie la Universitatea Națională de Teatru și Film (UNATC), are un master în Arta Actorului și doctoratul în structuri dramaturgice. Meda sau Partea nu prea fericita a lucrurilor, premiat la Sarajevo, a fost lungmetrajul de debut, rol pentru care a primit premiul UCIN. Au urmat alte roluri, în filme de top: Bacalaureat (r. Cristian Mungiu), Amintiri din epoca de aur, Arta (r. Adrian Sitaru), Portretul luptătorului la tinerețe (r. Contantin Popescu), Aniversarea (r. Dan Chisu), 5 minute sau recentul Miracolul (r. Bogdan Apetri). Nominalizări la Uniter, Ucin, Gopo.

Echipa
Arhiva

ISTORIA VIE A LITERATURII ROMÂNE

 

NOU

De acum încolo ne puteți citi și pe hârtie. Ne găsiți în librării, chioșcuri, dar mai ales în pachete.

OPTm

FILMELE REVISTEI

B I Z A R

Un număr festiv, de final de octombrie: numărul 87, ultimul din seria veche. De luni, 25 octombrie, revista OPTm (Opt motive) apare pe hârtie. Fiecare număr va fi postat aici, la o săptămână de la apariție. Numărul 1, serie nouă, care apare în print luni, 25 octombrie, va fi postat aici luni, pe 1 noiembrie, odată cu bruma.

AȘTEPTĂM

fotografii cu printul, un selfie eventual:) Primele trei fotografii postate pe pagina noastră de Facebook vor primi câte un abonament pe 6 luni. Rămâneți alături de noi!

Orășel irlandez, anii 80.

Amazon

AUDIOBOOK

Mihai Călin citește din E.A. Poe (Pe VOXA)

TRAFIKA Europe, un radio de literatură europeană

LITERE, București: Colocviile studențești Best Letters - un eveniment de top, care aduce alături cei mai buni studenți din țară.

Humanitas, 2021

LITERA, 2021

Recomandată de Ovidiu Șerban

Rao, 2021

 

Copyright © optmotive.ro