OPTm
nr. 87

Paula LAVRIC

Poetă și romancieră, psiholog, antreprenor, adeptă a minimalismului. Debut în poezie cu „Memorii sacre” (Editura Pim, 2010), urmat de un debut în proză cu romanul Disputa din Micul Paris (Herg Benet, 2014). A publicat poezie în diverse reviste și bloguri de creație literară (Noise Poetry, Banchetul Revista Timpul, Literatura de azi, Qpoem, Parnas XXI, Cafeneaua literară, Actualitatea literară, Junimea Studențească, Revista Kryton, Revista Ramuri, Zona Literară, Revista Itaca Dublin, Clujul Liber, Revista Metamorfoze, Cititor de proză), precum și în antologii precum: Ocrotiți de Eminescu (Blaj, 2013), Porni Luceafărul (Botoșani, 2012), Porțile Nordului (Baia Mare, 2014), Raw of masks (Editgraph, Buzău 2020) și Le blues roumain (Editions Unicite, 2021). Proiecte literare la care a luat parte: FILIT și Poets of the East (PNN Radio SUA, dec 2020), Festival of Hope (Versopolis 2021) și „Poeți români de pretutindeni” de Ziua Internațională a poeziei (RoZoom Press 2021).

Echipa
Arhiva

ISTORIA VIE A LITERATURII ROMÂNE

 

NOU

De acum încolo ne puteți citi și pe hârtie. Ne găsiți în librării, chioșcuri, dar mai ales în pachete.

OPTm

FILMELE REVISTEI

B I Z A R

Un număr festiv, de final de octombrie: numărul 87, ultimul din seria veche. De luni, 25 octombrie, revista OPTm (Opt motive) apare pe hârtie. Fiecare număr va fi postat aici, la o săptămână de la apariție. Numărul 1, serie noouă, care apare în print luni, 25 octombrie, va fi postat aici luni, pe 1 noiembrie, odată cu bruma.

AȘTEPTĂM

fotografii cu printul, un selfie eventual:) Primele trei fotografii postate pe pagina noastră de Facebook vor primi câte un abonament pe 6 luni. Rămâneți alături de noi!

Orășel irlandez, anii 80.

Amazon

AUDIOBOOK

Mihai Călin citește din E.A. Poe (Pe VOXA)

TRAFIKA Europe, un radio de literatură europeană

LITERE, București: Colocviile studențești Best Letters - un eveniment de top, care aduce alături cei mai buni studenți din țară.

Humanitas, 2021

LITERA, 2021

Recomandată de Ovidiu Șerban

Rao, 2021

 

Copyright © optmotive.ro