OPTm
nr.crt.

Timeea IVAN

Elevă în clasa a douăsprezecea la Colegiul Inochentie Micu Clain din Blaj, Timeea a debutat cu poezie pe site-ul Cîrciuma poeziei, urmând ca apoi, să publice în revistele Vitrina cu Poezii, Parnas XXI, Extemporal liric, Vocativ, Actualitatea literară, Astra blăjeană, Revista Eminesciană, 13-plus etc. și pe site-urile* Fabrica de Poezie, Jurnalul Milenial, O mie de semne etc.* A publicat și în străinătate, mai precis în revista / platforma culturală sârbă de limbă engleză A Too Powerful Word. A participat și a fost premiată la diverse concursuri literare pentru adolescenți și tineret.

Echipa
Arhiva
PRINT 31⤓ PDF
Numerele tipărite

confesiuni vizual literatură interviuri topuri debut istorii opinii

 

NOUA LITERATURĂ

Stil fluid, personaje care mențin atmosfera și atenție pe derularea faptelor - acestea sunt însușirile prozei lui Adrian Mielcioiu, pe care le detectezi imediat.

Doina Ruști

FILMELE REVISTEI

Bookfest, 2022

Cartea săptămânii

LITERA, 2022

Bursa subiectelor

Ai citit un roman românesc recent? Trimite un rezumat foarte scurt pentru rubrica Despre ce?

Liviu G. Stan, la decernarea premiului

Premiile FICȚIUNEA

- Premiul Ficțiunea pentru cel mai creativ artist vizual a fost acordat lui Bogdan Farcaș  - pentru rolul Florin Iespas, din lungmetrajul Neidentificat (r. Bogdan Apetrei).

- Premiul Ficțiunea pentru cel mai creativ scriitor a fost acordat lui Liviu G. Stan - pentru romanul Salamandre, Litera, bpc, 2021.

- Premiul Ficțiunea pentru personalitatea artistică a anului a mers la Horațiu Mălăele, recompensat pentru implicarea în numeroase zone ale ficțiunii (film, teatru, carte, desen).

Juriul

Doina Ruști, Adriana Irimescu, Andrei Boncea

HUMANITAS, 2022

ART, 2022

 

Copyright © optmotive.ro