OPTm
nr. 87

Cristian POPA

Absolvent al Facultății de Teatru din cadrul Universității de Arte Iași (1997-2001), Cristi a beneficiat de mai mult stagii profesionale, precum Sanford Meisner and Michael Cekhov Method, condus de Eugene Buica, la The Acting Corps, L.A., U.S.A. (2006, 2007) și de un workshop de actorie condus de Radu Penciulescu (2008). Angajat la Teatrul Toma Caragiu din Ploiești, Cisti Popa și-a primit consacrarea prin rolul principal din Monștri (r. Marius Olteanu), unde a interpretat rolul principal (Arthur) într-un registru inedit, reușind să aducă alături depresia și speranța de viață.

Echipa
Arhiva

ISTORIA VIE A LITERATURII ROMÂNE

 

NOU

De acum încolo ne puteți citi și pe hârtie. Ne găsiți în librării, chioșcuri, dar mai ales în pachete.

OPTm

FILMELE REVISTEI

B I Z A R

Un număr festiv, de final de octombrie: numărul 87, ultimul din seria veche. De luni, 25 octombrie, revista OPTm (Opt motive) apare pe hârtie. Fiecare număr va fi postat aici, la o săptămână de la apariție. Numărul 1, serie noouă, care apare în print luni, 25 octombrie, va fi postat aici luni, pe 1 noiembrie, odată cu bruma.

AȘTEPTĂM

fotografii cu printul, un selfie eventual:) Primele trei fotografii postate pe pagina noastră de Facebook vor primi câte un abonament pe 6 luni. Rămâneți alături de noi!

Orășel irlandez, anii 80.

Amazon

AUDIOBOOK

Mihai Călin citește din E.A. Poe (Pe VOXA)

TRAFIKA Europe, un radio de literatură europeană

LITERE, București: Colocviile studențești Best Letters - un eveniment de top, care aduce alături cei mai buni studenți din țară.

Humanitas, 2021

LITERA, 2021

Recomandată de Ovidiu Șerban

Rao, 2021

 

Copyright © optmotive.ro