OPTm
nr. 87

Ioana FLORA

Binecunoscută actriță de film, teatru și televiziune, a debutat într-unul dintre rolurile principale din Marfa și banii (r. Cristi Puiu). Au urmat alte roluri importante, în pelicule de succes, precum Pescuit sportiv (r. Adrian Sitaru, 2007), Periferic (r. Adrian Sitaru, 2009), A Long Story (Marea Neagră), Acasă la tata, (r. Andrei Cohn, 2016), Cadoul de Crăciun (r. Bogdan Muresanu, 2019). Ioana Flora a fost recompensată cu numeroase premii, printre care Premiul pentru Cea mai bună actriță, la Festivalul de la Salonic, (2007), Premiul Gopo pentru Cea mai bună actriță într-un rol secundar (2009) și pentru Cea mai bună actriță în rol principal (2016), Premiul pentru Cea mai bună actriță la Festivalul Internațional de Film de la Aubagne (2014), Premiul pentru cea mai buna actriță la Festivalul de Film de la Sankt Petersburg (2019).

Echipa
Arhiva

ISTORIA VIE A LITERATURII ROMÂNE

 

NOU

De acum încolo ne puteți citi și pe hârtie. Ne găsiți în librării, chioșcuri, dar mai ales în pachete.

OPTm

FILMELE REVISTEI

B I Z A R

Un număr festiv, de final de octombrie: numărul 87, ultimul din seria veche. De luni, 25 octombrie, revista OPTm (Opt motive) apare pe hârtie. Fiecare număr va fi postat aici, la o săptămână de la apariție. Numărul 1, serie nouă, care apare în print luni, 25 octombrie, va fi postat aici luni, pe 1 noiembrie, odată cu bruma.

AȘTEPTĂM

fotografii cu printul, un selfie eventual:) Primele trei fotografii postate pe pagina noastră de Facebook vor primi câte un abonament pe 6 luni. Rămâneți alături de noi!

Orășel irlandez, anii 80.

Amazon

AUDIOBOOK

Mihai Călin citește din E.A. Poe (Pe VOXA)

TRAFIKA Europe, un radio de literatură europeană

LITERE, București: Colocviile studențești Best Letters - un eveniment de top, care aduce alături cei mai buni studenți din țară.

Humanitas, 2021

LITERA, 2021

Recomandată de Ovidiu Șerban

Rao, 2021

 

Copyright © optmotive.ro