OPTm
nr. 87

Laura VASILIU

Actriță la Teatrul Nottara, București, și-a căpătat notorietatea internațională prin rolul Găbița, din filmul „Patru luni, trei săptămâni și două zile" (regia: Cristian Mungiu). A mai jucat în Fiore (regia: Claudio Giovannesi), Milo (regia: Roel si Berend Borshma), Il resto della notte (regia: Francesco Munzi), Binecuvantata fii, inchisoare (regia: Nicolae Mărgineanu) s.a. Premiul Federatiei Internationale a Criticilor de Film FIPRESCI, Premiul Gopo pentru cel mai bun rol secundar feminin, Premiul UCIN etc.

Echipa
Arhiva

ISTORIA VIE A LITERATURII ROMÂNE

 

NOU

De acum încolo ne puteți citi și pe hârtie. Ne găsiți în librării, chioșcuri, dar mai ales în pachete.

OPTm

FILMELE REVISTEI

B I Z A R

Un număr festiv, de final de octombrie: numărul 87, ultimul din seria veche. De luni, 25 octombrie, revista OPTm (Opt motive) apare pe hârtie. Fiecare număr va fi postat aici, la o săptămână de la apariție. Numărul 1, serie noouă, care apare în print luni, 25 octombrie, va fi postat aici luni, pe 1 noiembrie, odată cu bruma.

AȘTEPTĂM

fotografii cu printul, un selfie eventual:) Primele trei fotografii postate pe pagina noastră de Facebook vor primi câte un abonament pe 6 luni. Rămâneți alături de noi!

Orășel irlandez, anii 80.

Amazon

AUDIOBOOK

Mihai Călin citește din E.A. Poe (Pe VOXA)

TRAFIKA Europe, un radio de literatură europeană

LITERE, București: Colocviile studențești Best Letters - un eveniment de top, care aduce alături cei mai buni studenți din țară.

Humanitas, 2021

LITERA, 2021

Recomandată de Ovidiu Șerban

Rao, 2021

 

Copyright © optmotive.ro