OPTm
nr. 87

Victor GINGIU

Pictor din noua generație, cu un stil particular, Victor Gingiu este lector dr. la Facultatea de Arte Timișoara, unde experimentează tehnici de ultimă oră, de la colaj la arta textilă. Apreciat de critică, premiat, a expus în sute de galerii. Titlurile expozițiilor personale dau o idee despre operă: -,,Despre necontenita fantazare” 2009- Galeria Cărturești, Iulius Mall, Timișoara; Expoziție personală de imprimeuri în cadrul festivalului Street Delivery, 2009 strada Mercy; ,,Care sunt lucrurile cu adevărat importante ?” 2011- Muzeul de Artă – Dr. Tr. Severin, ,, Antroposofisme”, 2011- Galeria Helios-Timișoara. Totodată este și organizatorul a numeroase ateliere, evenimente și expoziții. Membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România

Echipa
Arhiva

ISTORIA VIE A LITERATURII ROMÂNE

 

NOU

De acum încolo ne puteți citi și pe hârtie. Ne găsiți în librării, chioșcuri, dar mai ales în pachete.

OPTm

FILMELE REVISTEI

B I Z A R

Un număr festiv, de final de octombrie: numărul 87, ultimul din seria veche. De luni, 25 octombrie, revista OPTm (Opt motive) apare pe hârtie. Fiecare număr va fi postat aici, la o săptămână de la apariție. Numărul 1, serie nouă, care apare în print luni, 25 octombrie, va fi postat aici luni, pe 1 noiembrie, odată cu bruma.

AȘTEPTĂM

fotografii cu printul, un selfie eventual:) Primele trei fotografii postate pe pagina noastră de Facebook vor primi câte un abonament pe 6 luni. Rămâneți alături de noi!

Orășel irlandez, anii 80.

Amazon

AUDIOBOOK

Mihai Călin citește din E.A. Poe (Pe VOXA)

TRAFIKA Europe, un radio de literatură europeană

LITERE, București: Colocviile studențești Best Letters - un eveniment de top, care aduce alături cei mai buni studenți din țară.

Humanitas, 2021

LITERA, 2021

Recomandată de Ovidiu Șerban

Rao, 2021

 

Copyright © optmotive.ro