Revistă print și online

Top 5 cele mai bune publicații

După căderea presei scrise. Multe publicații și-au păstrat cititorii în online. Puține însă au reușit să-și păstreze valoarea și mai ales obiectivitatea. O publicație nu mai are de multă vreme rolul de a informa, ci este doar în cele mai multe cazuri doar o platformă pentru injurii și calomnie, pentru promovarea mediocrității. Cunoașteți cu toții cronicile fabricate, interviurile sau topurile de cărți din categoria fake-urilor, preluate exclusiv din câte un grup legat economic.

În acest haos general, mai sunt încă publicații care amintesc de perioada glorioasă a presei scrise. Iată topul nostru!

Adevărul

Chiar dacă nu mai are forța pe care o avea cu ani în urmă, ziarul Adevărul rămâne în continuare o publicație curată și cultă, cu opinii argumentate, cu o anume constanță valorică. Suplimentul Adevărul de weekend este și una dintre cele mai căutate reviste de cultură populară și de divertisment.

Ziarul Financiar

Este o publicație care a ținut steagul mai multe decenii, cu articole de calitate, specializat exact pe ceea ce promite titlul, cu informație de ultimă oră în domeniu. Conținutul variat și dinamic face din el o publicație citită.

G4 Media

Scriitură bună, publicație profesionistă. Cu rubrici culturale la zi și în cunoștință de cauză. O anumită înclinație spre zona conflictuală și un spirit subliniat partinic scad din valoarea platformei.

Ziare.com

E o platformă profesionistă, deschisă și prietenoasă.

Hot News

Este o publicație rezistentă în timp, iar pentru asta o apreciem. Din păcate, e dedicată unui număr restrâns de evenimente și cam acelorași "personaje", încât ai impresia că citești același conținut de-acum 10 ani.

Ficțiunea